Klassieke Massage

Wat is ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage (ook wel klassieke massage) is een massage direct op de huid. Verschillende spieren en spiergroepen worden op aangename wijze behandeld. Stijve spieren worden losgemaakt en ook de huid raakt beter doorbloed. De massage wordt gedaan met een heerlijk geurende olie die de ontspannende werking van de massage nog eens versterkt.Tijdens de massage bent u grotendeels ontkleed op uw onderbroek en eventueel beha na. U ligt (meestal) op de buik op de massagetafel en de lichaamsdelen die op dat moment niet worden gemasseerd, worden toegedekt met een badlaken en zo nodig een extra deken.

Voor wie is ontspanningsmassage geschikt?

De massage is geschikt voor iedereen die zich op een aangename, gezonde manier wil ontspannen of zich even wil laten verwennen. Heerlijk even een uurtje (of anderhalf uur) alle aandacht voor uzelf, waardoor u zich weer als herboren voelt. Een massage kan ook geschikt zijn voor mensen met bepaalde klachten. Te denken valt aan: rugklachten, nek en/of schouderklachten, spanningshoofdpijn, stijve of pijnlijke spieren (ook door sporten) en slapeloosheid. Een eerste massage duurt altijd minimaal een uur. We hebben dan wat extra tijd nodig voor een intake en onderzoek.

Cadeaubon

Als u eens iemand wilt verwennen is een massagecadeaubon een leuk idee. Leuk voor Moederdag, Vaderdag, als kraamcadeautje, verjaardagscadeau of zomaar. Een cadeaubon kunt u zo samenstellen als u zelf wilt. U kunt een bon voor meerdere massages geven maar ook een bon voor één keer masseren is mogelijk . U mag zelf aangeven wat u wilt.